Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Korenie»Zmesi korenín»Surové klobásy»Surový konzervovaný prípravok s jemným korením na výrobu syrových konzervovaných produktov, Balenie1 kg

Kategórie

Surový konzervovaný prípravok s jemným korením na výrobu syrových konzervovaných produktov, Balenie1 kg

Surový konzervovaný prípravok s jemným korením na výrobu syrových konzervovaných produktov, Balenie1 kg Zobraziť plnú veľkosť

Surový konzervovaný prípravok s jemným korením na výrobu syrových konzervovaných produktov.

Viac detailov

1987

EAN: 4315822021987

Dostupnosť: SKLADOM U DODÁVATEĽA

s DPH 9,90 €

bez DPH 8,25 €

Surový konzervovaný prípravok s jemným korením na výrobu syrových konzervovaných produktov, Balenie1 kg

Charakteristika:

  • Farba: béžovo-hnedá
  • Vôňa: korenisto-bylinná
  • Chuť: aromatická-sladká
  • Konzistencia: hrubý prášok
  • Dávkovanie: 5-7g/kg mäsa alebo 1kg na 10-15 kg soli, prípravok dobre premiešame so soľou a mäso osolíme nasucho podľa receptu

Surový konzervovaný prípravok s jemným korením na výrobu syrových konzervovaných produktov.

Krajina pôvodu:Nemecko
Objem:balenie 1 kg / korenie + príprava na dozrievanie
Zloženie:70,5% cukrov (dextróza, suchý glukózový sirup, trstinový cukor, sacharóza), stabilizátor: E301 askorban sodný, 7,5% korenie (paprika, rasca, rozmarín, cesnak, škorica), extrakt z borievky, konzervant: E252 dusičnan draselný;
Energetická hodnota kJ (na 100 g)1448,282
Energetická hodnota kcal (na 100 g)343,945
Tuky (g na 100 g)0,366
Z toho nasýtené mastné kyseliny (g/100g)0,059
Sacharidy (g na 100 g)83,862
Z toho cukry (g na 100 g)65,164
Bielkoviny (g na 100 g)0,91
Soľ (g na 100 g)1,472
Skladovanie:skladujte na suchých a tmavých miestach
Minimálna trvanlivosť:viď obal
Výrobca:Gustav Ehlert GmbH & Co. KG | Schinkenstraße 9, 33415 Verl, Nemecko

Podobný tovar v tejto kategórií

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.