Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Umelé črevá, sieťky

Kategórie

Umelé črevá, sieťky

/ 16 položiek

Čreva a sieťky na mäso sa používajú na naplnenie mäsových zmesí pri výrobe salámy a iných klobás. Existujú...

Čreva a sieťky na mäso sa používajú na naplnenie mäsových zmesí pri výrobe salámy a iných klobás. Existujú rôzne typy čriev, ktoré sa používajú na salámu, vrátane umelých a prírodných čriev.

Viac

Podkategórie

  • Umelé črevá

    Čreva používané na salámu môžu byť buď prírodné (tj skutočné črevá zvierat) alebo umelé. Prírodné čreva sú najčastejšie používané pri tradičných salámach, zatiaľ čo umelé čreva sú častejšie vo výrobnom priemysle. Umelé črevo je vyrobené z plastu, textílii a kolagénu a je navrhnuté tak, aby napodobňovalo vlastnosti prírodného čreva. Tieto čreva sa používajú pri priemyselnej výrobe salámy a majú výhodu dlhšej trvanlivosti.

  • Sieťky

    Sieťka na mäso sa často používa na udržanie tvaru mäsa počas pečenia alebo varenia, údenia. Táto sieťka je často vyrobená z elastického materiálu, ktorý umožňuje mäsu zachovať tvarSieťky na mäso sú bežne dostupné vo veľkostiach a tvaroch prispôsobených rôznym druhom mäsa a jedál.


Filter

Zobraziť filter

Umelé črevá, sieťky

Čreva a sieťky na mäso sa používajú na naplnenie mäsových zmesí pri výrobe salámy a iných klobás. Existujú rôzne typy čriev, ktoré sa používajú na salámu, vrátane umelých a prírodných čriev.

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.