Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Korenie»Zmesi korenín

Kategórie

Zmesi korenín

/ 64 položiek

Zmesi korenín

Existuje mnoho rôznych bylinných zmesí, ktoré môžete použiť na dochutenie jedál. Každá zmes má svoju vlastnú...

Existuje mnoho rôznych bylinných zmesí, ktoré môžete použiť na dochutenie jedál. Každá zmes má svoju vlastnú kombináciu bylín, ktoré sa dobre dopĺňajú a pridávajú do jedla špecifickú chuť a arómu.

Viac

Podkategórie

  • Údené klobásy a párky

    Pri príprave salám, klobás a párkov sa často používajú zmesi korenia, ktoré pridávajú salámam charakteristickú chuť a arómu. Existuje mnoho rôznych koreniacich zmesí, ktoré sa používajú pri výrobe.

  • Rybacina a divina

    Korenie na divinu môže pridať špeciálnu chuť a arómu k tomuto druhu mäsa. Existuje niekoľko druhov korenia, ktoré sa často používajú pri dochutení diviny.

  • Grilovanie a pečenie

    Grilovacie korenie je špeciálna zmes korenia, ktorá je určená na dochutenie jedál grilovaných na otvorenom ohni alebo na grile. Táto koreniaca zmes pridáva jedlu charakteristickú chuť a arómu grilovania.

  • Bylinné zmesi

    Bylinné zmesi, známe aj ako zmes cesarských bylín, sú populárnou bylinkovou zmesou používanou na dochutenie šalátov, omáčok a iných jedál. 

  • Surové klobásy

    Existuje mnoho rôznych zmesí korenia, ktoré sa používajú na dochutenie surových klobás. Každá zmes má svoju vlastnú kombináciu korenia a byliniek, ktoré pridávajú charakteristickú chuť a arómu klobásam.

  • Špeciality

    Okrem týchto špeciálnych zmesí korenia, môžete si tiež vytvoriť vlastnú kombináciu korenia podľa svojich chuťových preferencií. Klasické koreniny, ktoré sa často používajú na dochutenie kebabu, zahŕňajú kmín, kurkuma, koriander, mletú papriku, čierne korenie, cesnak a škoricu. Tieto korenia dodávajú kebabu výraznú chuť a arómu.

  • Varené klobásy

Filter

Zobraziť filter

Zmesi korenín

Existuje mnoho rôznych bylinných zmesí, ktoré môžete použiť na dochutenie jedál. Každá zmes má svoju vlastnú kombináciu bylín, ktoré sa dobre dopĺňajú a pridávajú do jedla špecifickú chuť a arómu.

Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 08:00 - 15:30
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Sledujte nás

Nezmeškajte naše aktuálne zľavy, akcie a novinky.