Dňa 1.5.2019 a 8.5.2019 sú štátne sviatky a preto objednávky nebudú spracovávané. Všetky objednávky budú spracované nasledujúci deň. Ďakujeme za pochopenie.

Menu kategóriíKategórie

Kategórie

masiarske-potreby.sk » Ochrana osobných údajov

Kategórie

Ochrana osobných údajov

Udeľujem týmto súhlas so spracúvaním a poskytovaním všetkých mojich osobných údajov uvedených v prihlasovacom formulári na odber noviniek podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a Nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov), zamestnávateľovi LASER - SK, spol. s r.o., IČO: 36501301, za posielania reklamných noviniek. Vyhlasujem, že všetky mnou poskytnuté osobné údaje sú pravdivé, správne a úplné. Tento súhlas je dobrovoľný a je možné ho kedykoľvek písomne odvolať.


Kategórie

infolinka Infolinka 0917 230 451 Po - Pi / 7:30 - 15:00
Ocieľka - mesačník pre mäsiarov Mäsiarske potreby katalóg

Z nášho blogu

Veľká letná hra

Každá letná objednávka tovaru postupuje do losovania o týchto 7 cien.

čítať viac »

Doručujeme už aj v sobotu

Od mája už pre našich zákazníkov ponúkame možnosť doručenia objednaného tovaru aj v sobotu

čítať viac »

Mäsiarske potreby na Majálese

Dňa 15.5.2016 organizovala VI.ZŠ v Bardejove na sídlisku Družba Majáles pre žiakov a priateľov školy kde sme sa zúčastnili aj my.

čítať viac »

Získajte dopravu zadarmo

Prihláste sa na odber newslettera a časopisu Ocieľka s aktuálnymi informáciami o našom eshope. Prihlásením získavate zľavový kupón na dopravu zadarmo k Vašej objednávke!

 

Prihlásením súhlasíte so spracovaním osobných údajov

X